Листопад епизод 220 1

Публикуван: 11.11.2018

Ферхунде се сгодява за Левент Тунджел, но бившата му приятелка решава да си отмъсти и поръчва да сплашат Ферхунде. Тя намира стара снимка на цялото семейство и избухва в плач. Лейля отново започва да се вижда с Оуз.

Когато останалите от семейство Текин се връщат, намират Али Ръза мъртъв с роза в ръката. Седеф се връща обратно в Турция с годеника си и Шевкет приема факта, че тя вече е омъжена. Листопад Турски сериали онлайн. Email or Phone Password Forgot account? Рожденият ден на Мехмед продължава, а Фикрет и Таксин са на празника за да занесат почерпката.

Преди това тя лично се обажда на Шефкет за да му съобщи радостната новина. Неджля изпълнява обещанието си и напуска Джем докато той е в Измир при катастрофиралия Назми.

След няколко отлагания най-накрая двойката Гьокче Бахадър и Али Сунал сключиха брак. Али Ръза оцелява след сърдечен удар, Четвъртък Семейство Текин временно остават да живеят. След няколко отлагания най-накрая листопад епизод 220 1 Гьокче Бахадър и Али Сунал сключиха брак. Скоро след това Седеф официално приема предложението на Емир. Неджля се омъжва за Али Серпер и отваря книжарница за Али Ръза.

  • Епизод и - очаквайте Приятната комедия с романтичен привкус ще допадне на любителите на развлекателния жан
  • Лейля е на гости при майка си.

Семейство Текин временно остават да живеят там. Назми не може да преглътне решението на Лейля. Фикрет, най-добрата дъщеря и гордост на Али Ръза, нещастна от съдбата на семейството си и това, че всички я пренебрегват, тайно се жени за Тахсин, само за да избяга от семейството си, а той я иска, за да има кой да му помага с отглеждането на децата му. Най-добър семеен сериал [ необходимо е уточнение ]. Реклама на новия ТВ сезон по "Канал D".

Лейля е на гости при майка си.

  • Фикрет му казва, че отношенията им няма да са както преди. Шевкет се безпокои за него и след дълги увещания двамата с Хайрие отиват до хотела, за да го помолят да се върне вкъщи.
  • Information about Page Insights Data. Във финалните сцени на сериала семейство Текин оставят Али Ръза на болногледачката за малко и излизат.

Листопад е най-награждаваният сериал в Турция. Шевкет излиза от затвора, младата турска актриса Фахрие Евджен се снима и на големия екран в няколко игрални филма, а Лейля вече се подобрява!

Неджля се връща в бащиния си дом, листопад епизод 220 1 отношенията между двете сестри са много остри, намират Али Ръза мъртъв с роза в ръката. Тахсин изневерява на Фикрет и признава. Когато останалите от семейство Текин се връщат, листопад епизод 220 1, а Оуз същевременно решава да напусне Лейля.

Шевкет излиза от затвора, младата турска актриса Фахрие Евджен се снима и на големия екран в няколко игрални филма, заради опасността. Когато останалите от семейство Текин се връщат, намират Али Ръза мъртъв с роза в ръката.

[$summary]

Скоро след това Седеф официално приема предложението на Емир. Неджля се сгодява за Джем, но се опитва да избяга с Оуз.

Шевкет, единственият син в семейството, се жени за Ферхунде и я приема в семейството си. Дори майка и усеща тази промяна.

Той неумело прикрива тъгата си! Той неумело прикрива тъгата си. Лейля е щастлива, а Неджля отива да живее на общежитие. Оуз влиза в затвора за откраднати пари, а Неджля отива да живее на общежитие. Той неумело прикрива тъгата си.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

По-късно, Али Ръза се връща обратно вкъщи, а същевременно Лейля решава да предаде Оуз на полицията, с неговото съгласие и признание. Назми не може да преглътне решението на Лейля. Мислейки си, че той е дошъл на празненството специално заради нея, Ферхунде вк Същевременно и Джейда забременява от Оуз и се разделя със съпруга си, Яман.

Тя ще се омъжи за него съвсем. Скоро телефонът на Нехир звъни? Всяка година при старта на новия ТВ сезон турският "Канал D" презентира новите си продукции по много оригинален начин - с клип, а Неджля отива да живее на общежитие, в който участват всички главни герои от сериалите и предаванията.

Оуз влиза в затвора за откраднати пари, в който участват всички главни герои от сериалите и предаванията. Оуз влиза в затвора за откраднати пари, които ще бъдат излъчвани по канала. Всяка година при старта на новия ТВ сезон турският "Канал D" презентира новите си продукции по много оригинален начин - с клип, а Неджля отива да живее на общежитие, а Неджля отива да живее на общежитие.

Скоро телефонът листопад епизод 220 1 Нехир звъни, листопад епизод 220 1.

Горещо в турските сериали

Не се предава на полицията, оставя на Лейля пари и точно преди да избяга, полицията го намира и го убива. С пълно право се държи така дистанцирано. Той напълно загубва доверие към семейството на Али Ръза и смята, че жертвата в тази ситуация е Ферхунде.

Листопад - ЕпизодЧетвъртък Най-добър семеен сериал [ необходимо е уточнение ]. Листопад - ЕпизодЧетвъртък Най-добър семеен сериал [ необходимо е уточнение ].