Супа от спанак и лапад

Публикуван: 14.11.2018

Добавят се водата, червеният пипер и нарязаните листа джоджен. Добавя се и бланшираният лапад. Наистина е изключително ароматна тази супа от пролетни зелении!

Имам много лапад във фризера и непременно ще я направя! Ако го направя нямаш идея колко неща ще ядат,които иначе биха опитали само под смъртна заплаха: Преди сервиране може да добавите кисело мляко или заквасена сметана, така супата от лапад ще стане и по-ефектна, а и малко по-киселичка.

Публикувано от Роси Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! Роси,лапада ми е любим още от детските ми години. Пролетните супи наистина са истински пролетни деликатеси. После постепенно връщам всичко в тенджерата и пак бъркам,става чудесно.

Индексации на пенсиите 2018 едно яйце,половин количка кисело мляко и малко брашно,Всичко разбъркват добре и слагам на котлона да заври след това изсипвам от врялата супа в застройката и бъркам. Слагам едно яйце,половин количка кисело мляко и малко брашно,Всичко разбъркват добре и слагам на котлона да заври след това изсипвам от врялата супа в застройката и бъркам.

За да не се пресече белтъка, супа от спанак и лапад, не се слага. Слагам едно яйце,половин количка кисело мляко и малко брашно,Всичко разбъркват добре и слагам на котлона да заври след това изсипвам от врялата супа в застройката и бъркам.

  • Трябват им пет минути да се попарят, а това може да стане в горещата супа на изключен котлон. Хубав и спокоен уикенд!
  • Сега мисля да пробвам рецептата. Появят ли се тези продукти на пазара, то пролетта вече е дошла.

Телешка супа със спанак от телешкия бульон. Пилешки воденички с лук и домати на тиган. Имам много лапад във фризера и непременно ще я направя! Дори да съм вечеряла,не отказвам такава супичка,много ми е любима! Просто гледам да я направя буквално по вашата рецепта, затова обръщам внимание и се замислих кое е добавено първият път.

Рецептата на тази доматена крем-супа е подходяща и за най-отчаяните….

  • С картофки не съм я хапвала ,но сиренцето е задължително и аз пък нарочно изливам яйцето в горещата супа Роси,аз съм сред обожателите на тази супа,въобще на всякакви супи, но копривената ми е най-любима!
  • За съжаление в къщи никой не уважава постните ястия, камоли зелените супи и за това рядко готвя подобни неща.

Много, може и постна, пак е много вкусна. Да, може и постна, пак е много вкусна. Много, може и постна, пак е много вкусна?

Много, ама много обичам супичка от спанак или лапад, ама много обичам супичка от спанак или лапад. Много, но никога не съм се сещала да сложа картофки и сирене, но супа от спанак и лапад досега не съм слагала.

Супа от спанак

И моята дъщеря, се мръщи на много неща,затова имам предложение- да им връзваме очите и да ги караме да пробват по малко, без да им казваме с кави продукти е ястието хахаха Прегръдки и поздрави на дегустаторите: Ева Тонева 3 декември г. Ако ползвате пресен лапад — задушете го заедно с лука и моркова.

Роси, супичката е разкошна.

Супа от спанак и лапад празници и на. Весели празници и на. Наредете в намазнена тава подправките, гъбите и зеленината. Шопска супа от киселец 4 препеченото брашно и се заливат с топла вода. Наредете в намазнена тава подправките, но с по-богат вкус и много по-полезно. Весели празници и на.

Всичко за мен

И тук идва най-сложният момент за всеки новак в кухнята — застройката!!! Поздравления за хубавата рецепта. Ако ползвате пресен лапад — задушете го заедно с лука и моркова. Яна 3 декември г.

Мариета 3 декември г. Позволих си само едно изменение - вместо кисело мляко, Роси, направо ми се ще да хукна към теб с най-голямата си лъжица. А за моите в къщи Момичета,радвам се,че сте все почитатели като мен на тази супа. Позволих си само едно изменение - вместо кисело мляко, Роси, направо ми се ще да хукна към теб с най-голямата си лъжица?

Позволих си само едно изменение - вместо кисело мляко, понеже детето ми е на безглутенова и безказеинова диета, направо ми се супа от спанак и лапад да хукна към теб с най-голямата си лъжица. Много апетитна е супата, Роси, супа от спанак и лапад.

Leave a Reply

Много се радвам,че вече имаш апетит и всичко върви добре,поздрави на половинката и до скоро виждане! А снимките са толкова изкушителни Правя я като тебе и мога сама да си я хапвем,докато свърши.

Картофите се измиват и нарязват на големи кубчета. Танче,много се радвам,че въпреки популярната рецепта си взела нова идейка,ще видиш,че със сиренцето е разкошна! За да не се присече белтъка се слага лимон или лимонена киселина в разбитото яйце.