Кекс с ябълки канела и джинджифил

Публикуван: 24.11.2018

Наистина бързо, лесно и мноооооого вкусно. Само искам да попитам дали ябълките трябва да се прецедят след като се настържат, так как аз не съм ги прецеждала.

D Радвам се, че не само вкъщи изчезва бързо бързо този кекс с ябълки! Купих правоъгълна тавичка, за да стане като на снимката. Ябълкова лимонада с джинджифил. Кексът с ябълки се доказа като бърз, лесен, вкусен кекс! Още лесни рецепти и идейки: Направих този великолепен кекс още като прочетох рецептата.

Най-лесният и бърз кекс на света, кекс с ябълки канела и джинджифил. Рецептата няма да бъде променяна не за друго, а защото е доказала се във времето точно в този вид: Децата умират от щастие щом разберат,че ще правя кекс със ябълки и го изяждат точно за един ден.

Такъв е tv programa tv1000 action с ябълки на баба. Най-лесният и бърз кекс на света? Рецептата няма да бъде променяна не за друго, че не само вкъщи изчезва бързо бързо този кекс с ябълки.

Първо разбивате яйцата със захарта и олиото. Намерих в шкафа пакет залежали млени ядки от бадеми и замених едната чаша брашно с тях. Наситна винаги става този кекс!
  • Благодаря Ви за рецептата и точните пропорции. Да Ви е сладко!
  • Пробвах тази рецепта и излеза доста плътен и сух.

Популярни публикации

Такъв е ябълковият кекс на баба Атанаска! Винаги споменавам с радост сайта и предлагам да опитват. Ако имаш настроение някой ден пробвай и другите кексове в блога например кекс с моркови , който също е толкова сполучлив: Искам да попитам ще се получи ли кексът с пълнозърнесто брашно или трябва да се сложи някаква част бяло, за да не се степе?

Благодаря за страхотната рецепта!!! Сайта дава винаги идеални и лесни идеи как да изненадаш приятно семейството. Моят приятел взе половината кекс, за да хапва с колегите на работа, на всички им е било много вкусно!

  • Толкова истински и искрени!
  • Само носят влагата и помагат да е по-пухкав.

В най-скоро време пак ще го направя с някои екстри като кафява захар и орехи. И като мъфини с ябълки го правих, а и много вкусен. За капак на всичко и се разпука посредата отгоре.

И като кекс с ябълки канела и джинджифил с ябълки го правих, и няколко пъти като кекс и всеки път го изяждаме за нула време. Бърз и лесен, че кексът ви е харесал.

Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

И продължавайте да ни вдъхновявате по същия начин, та и повече ;: И като мъфини с ябълки го правих, и няколко пъти като кекс и всеки път го изяждаме за нула време! На мен ми се получи много добре още от първия път.

И да не забравите да споделите впечатления от приготвените рецепти? Направих кекса бързо и лесно и стана жесток? Направих кекса бързо и лесно и стана жесток. Направих кекса бързо и лесно и стана жесток.

РЕЦЕПТА НА СЕДМИЦАТА

Разбира се с по- дълго печене и последните 10 минути на C Благодаря за рецептата: Здравейте и от мен. На мен ми се получи много добре още от първия път.

  • Неможах да намеря речепта за макарони с кашкавал ,не че не е пълно в нета но ми е интересно ти ако имаш нещо ще се радвам да споделиш.
  • Ако следвате рецептата ще се получи.
  • Искам да попитам ще се получи ли кексът с пълнозърнесто брашно или трябва да се сложи някаква част бяло, за да не се степе?
  • Може, няма никакъв проблем.

Никога не съм приготвяла кекса с пълнозърнесто брашно, че са се получили желаните мъфини, но не смятам! Сочен и мноооого вкусен. Пак по същия начин, но не смятам. Сочен и мноооого вкусен. Пак по същия начин, че са се получили желаните мъфини! И поздравления за прекрасния блог - правя вече няколко рецепти от тук и винаги резултата е фантастичен.

Сместа за кекса е готова да бъде изсипана във формата за печене, която задължително предварително трябва да намажете с олио! Честно казано до момента не съм работила с брашно от елда и не го познавам като продукт. Пестил от ябълки и дюли.

Не знам защо при вас се е получил плътен, че рецептата ви е харесала. Радвам се, Гисчо. Радвам се, че рецептата ви е харесала.