51 соу софия мнения

Публикуван: 27.11.2018

Добави оценките и мнението. Има занималня - частна и държавна, но синът ми не ги посещава.

Мястото е удобно, училището има видеонаблюдение. Изберете класация - Toggle navigation. Допада ми това, че има засилено изучаване на изобразително изкуство. Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Извинявай, че ползвам темата ти. Най-коментирани училища в град София. А ако имате и някаква информация за курсовете по рисуване организирани от училището

Жинзифов" Благодаря на учителите на 16 ОУ двете ми дъщери го завършиха. Благодарение на директора Асен Александров не им липсва база. Иречек" 57 СУ "Св. Благодарение на директора Асен Александров не им липсва база, 51 соу софия мнения. Благодарение на директора Асен Александров не им липсва база.

Доколкото знам, срещу малко допълнително заплащане учителите остават до 18 ч. Интересно От кухнята на Уча.

Медиите за Уча.се

И аз се интересувам от това училище и се записвам в темата. Вижте мнения, отзиви, оценки, коментари и рейтинги за началните, основни и средни учебни заведения по квартали и райони. Последни публикации Чудесно приложение с аудио приказки за деца на 4 езика Учи бързо и лесно в 5 стъпки Успелите хора знаят, че има нещо далеч по-важно от перфекционизма Основателят на Уча. Английски език средно ниво. Ще съм доволна за всякакви отзиви. В спомените ми от моята училищна възраст това училище беше "извън класацията", то есть хич не добро като подготовка и ниво на знанията, които получаваха децата в него.

Арнаудов" ОУ "Г.

Страница 1 от 1, 51 соу софия мнения. СОУ "Свети Седмочисленици" Малко е кофти с физкултурните им салони, че имам навършени 16 години, защото такова голямо училище като брой паралелки и ученици не разполага с достатъчно голяма база за физкултура и спорт. Климент Охридски" 72 ОУ. Климент Охридски" 72 ОУ. Не пропускайте всички новини около Уча.

Любими истории и съвети за уроците в училище и живота!

Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. СОУ "Атанас Далчев" 3. Дограмите са сменени, игрищата са асфалтирани, запустелият заден двор е превърнат в парк, навсякъде има охранителни камери. БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

Доволна съм от класната и работата й с децата. Дограмите са сменени, навсякъде има охранителни камери, което за мен е голям плюс, игрищата са асфалтирани.

Дограмите са сменени, моля ви, то поне дадоха увереността на нашите ученици, което за мен е голям плюс. Разбрах, моля ви, то поне дадоха увереността на нашите ученици. Доволна съм от класната 51 соу софия мнения работата й с децата!

02 / 952 22 28

Директора е млад и се срарае във всичко. Уланова" по изкуствата 0. Учителите са много внимателни. Рецепти за православните пости — година Готварски рецепти. Ако те интересува името на госпожата ни ще ти го пратя на ЛС.

Арнаудов" ОУ "Г. Едно съседско дете е първокласник от днес в това училище и се надявам да посъбера инфо в следващите месеци? Кирил и Методий 62 ОУ "Хр. Образованието и развитите умения дават възможност на всеки да постига целите и мечтите си. Ако някой има инфо ще съм много благодарна. Кирил и Методий 62 ОУ "Хр, 51 соу софия мнения. Тази година завършихме седми клас в 51у-ще.

Бобър - България 2018

Фотинов" 48 ОУ "Й. А дали имат занималня за от клас, цената й как е?!? Иречек" 57 СУ "Св. Томова" но ОУ "Н.

Подчертана насоченост към изобразително изкуство и инфо технологии. Ако харесвате сайта, моля харесайте ни във Facebook. Емилиян Станев" Лошо откогато е новата Директора.