Цитонамазка 3 та д група

Публикуван: 29.11.2018

Нямам горене, защото при колпоскопията нищо не се видя - каза, че шийката е супер и че всичко е направо чудесно. Най обикновено възпаление,което ще оправиме само с глобули.

Извинявам се дългото писане. Едва след това ще имаш действителна представа за състоянието си. Цитонамазка и биопсия от sinna на 23 Авг Няколко години след това на първото ми инвитро ,при доц. Спекулумът се поставя внимателно, следва почистване със стерилен тампон на маточната шийка и влагалището за отстраняване на излишните секреции.

Какво следва да се предприеме при всяка от тях В представената по-долу таблица е показано стандартното поведение, при оценка на цитологичните резултатите по Папаниколау.

Сподели във Фейсбук Публикувай в Туитър. Сподели във Фейсбук Публикувай в Туитър. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. Нямаше лечениецитонамазка 3 та д група, а не на написаното в нета. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление.

До две седмици трябва да ми направят въпросната конизация.
  • Номер 2, аз съм авторката.
  • Хейтъри не се толерират! Април 18, ,

Публикация

И аз бях трета А група, сега съм първа. Редовността на цикъла няма нищо общо с резултата от цитонамазката. Преди 3 години гинеколожката ми визуално видя, че имам изменение по шийката и въпреки, че цитонамазката ми беше 2ра група, когато взе материал само от мястото с изменението се оказа 3А. Но си мисля че не са ти правени изследвания като биопсия и колпоскопия който са задължителни - това за titilit, ще те посъветвам потърси Карагьозов от токуда и не прави цитонамазки на сляпо, необходима ти е по сериозна, намеса, колпоскопия, биопсия , щом имаш болки и кървене.

Powered by SMF 1. След отрицателен резултат и друга консултация стигнах да заключението че въпросният лекар ме е подвел, тъй като не бях по здравната каса и, , лечението " ми струваше лева. Ами вече ми излязоха резултатите.

  • А може и да само възпаление, но си длъжна да провериш.
  • Те водят в единия случай до извършването на ненужни изследвания и терапевтични намеси, а в другия до подценяване на резултатите. Моя позната е оперирана с трета А група и за това притесненията ми не спират

Резултат "карцином ин сито". Global Moderator Newbie Публикации: Мили модчета, цитонамазка 3 та д група, ако има проблем относно темата-знаете как се разрешава. I will only complicate you. Страница 2 от 2! I will only complicate you.

Здравейте-от една седмица чета всичко по темата за трета А група-много съм оплашена.

Още по темата

Преди изследването не трябва да се правят влагалищни лечебни процедури или гинекологичен преглед. Лекарите заради биопсията така решиха. В крайна сметка д-р Жекова се оказа права,че е било възпаление,което може да се получи от най малкото да речеме срив в имунната с-ма!

Април 18. Извинявам се дългото писане! Гадничко, но се двоумя. Всичко ще е нормално. Гадничко, но се двоумя. Здравейте-от една седмица чета всичко по темата за трета А група-много съм оплашена.

Надявам се поне да ми разясни точно картинката-нещо което днес докторката при която направих изследването не направи-това ме притеснявай най много-неизвестността от положението!

Април 08, , Сега ме викат за горене на раничката,но това ще стане след нова година-притесненията ми не спират-каква ли ще е цитонамазката след горенето на раничката. Няколко месеца по-късно отивам в друга болница казвам за резултатите, новият лекар решава, че ще правим нова цитонамазка след раждането вече бях бременна с номер 2.

CredoWeb мобилно приложение Свалете. CredoWeb мобилно приложение Свалете. KokonaBonbona в ср, Благодаря на всички за коментарите, заключена Моя важна тема има нови мнения, цитонамазка 3 та д група. KokonaBonbona в ср, заключена Моя важна тема няма нови мнения, заключена Моя важна тема има нови мнения. Ами вече ми излязоха резултатите?

Цитонамазка и биопсия от ester на 19 Юни Неприятно, ама не е кой знае какво. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Възможностите за грешки на цитологичния скрининг се дължат най-общо на грешки в извършването на теста, в правиланата оценка на резултатите и в другите дейностите, свързани с организацията по прилагане на методиката.

Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати.