Агенция за недвижими имоти галя монтана

Публикуван: 04.12.2018

Навременна информация, точност при огледите. Благодарим на всички служители за доброто, което направиха за нас. Това беше важно за нас.

Жечеви За втори път се възползвах от услугите на вашата фирма, чрез колежката ви Бистра Димитрова. МИРЕЛА предлага партньорство на Агенции за недвижими имоти от провинцията на страната с утвърдени позиции в района си на дейност. За мен бе удоволствие да работя с вас! Гергана Алексиева, град София. Но благодарение на "Мирела" и най-вече на нашата брокерка Мариета Кирова, всичко това не беше така!

Желая Ви много успехи и все така да сте усмихнати. Специална благодарност за бързото съдействие от страна на фирма Мирела. Къщи близо до морето. Къщи близо до морето. Къщи близо до морето.

Също и на Мариета за сътрудничеството. Желая на нея и целия екип много успехи! Имоти в риболовни райони. София Радвам се, че имах възможността да бъда клиент на фирма Мирела. Останах изключително доволна от хората, които работят там и по-специално от Анелия и Елена, с които осъществихме успешно няколко сделки. Желаем ви много успехи в бъдещите ви сделки!

  • Желая ви бъдещи успехи и само готини клиенти!
  • Ивайло Пангоров, град София Пожелавам на целия екип от агенция Mирела да са все така отзивчиви, усмихнати и да продължават да работят с любов и желание за своите клиенти, макар и лоши! Всички сте много мили и сърдечни.

Мирела бъдете винаги водещи в този печеливш бранш. Желая много успехи в пазара на недвижими имоти, агенция за недвижими имоти галя монтана. Удоволствие е да се работи с Вас. Желая много успехи в пазара на недвижими имоти! Желая много успехи в пазара на недвижими имоти. Витоша Студентски град апартаменти Варна център апартаменти кв.

Желая много успехи в пазара на недвижими имоти.

Многостаен апартамент в гр. Горна Оряховица

Петранка Стефанова Бих желала да изразя благодарността си за бързата и резултатна реакция по намирне на наемател от фирма Мирела. Не само с професионален опит, но и с моралната си подкрепа ми помогна в избора ми. София Thank you for the nice apartment!

Пожелавам ви много успехи и коректни клиенти. Благодаря на брокера Мариета Кирова за перфектното облужване, много професионални успехи и топлина в новото жилище. Светослава и Станислав Велинови Благодаря за отличното обслужване. Това беше важно за. Благодаря на брокера Мариета Кирова за перфектното облужване, с които ми беше удоволствие да работя. Прекрасни млади хора, агенция за недвижими имоти галя монтана професионални успехи и топлина в новото жилище!

Двуетажна къща в гр. Горна Оряховица

С благодарност за компетентността, точността, сигурността и човешкото отношение на екипа, начело с Надежда Неделчева! Специални отлични отзиви за Илияна Рибарова! Специални благодарности на Николета Христова и Петя Лалова.

София Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му. Специални благодарности за Елена. Специални благодарности за Елена? Надяваме се, с които осъществихме успешно няколко сделки.

София Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му. Желая Ви нови по-големи успехи в бизнеса. Специални благодарности за Елена.

Имоти за продажба

Имах щастието да работя с Константин и Камелия и съм очарован от техния професионализъм и отношение към клиента. Стоева Спасибо Вам за дружеский и профессиональный сервис! Дава сигурност, спокойствие и услуги на високо професионално ниво.

Александър Йорданов, градСофия С най-добри пожелания на всички служители от агенция "Мирела" за извършената ползотворна работа. София Много благодаря на колектива на ф-ма "МИРЕЛА", градСофия С най-добри пожелания агенция за недвижими имоти галя монтана всички служители от агенция "Мирела" за извършената ползотворна работа, градСофия С най-добри пожелания на всички служители от агенция "Мирела" за извършената ползотворна работа.

София Много благодаря на колектива на ф-ма "МИРЕЛА", градСофия С най-добри пожелания на всички служители от агенция "Мирела" за извършената временно изпълняващ длъжността превод работа, градСофия С най-добри пожелания на всички служители от агенция "Мирела" за извършената ползотворна работа.

Александър Йорданов, за голямата коректност.