Ипотекирани имоти за продан велико търново

Публикуван: 12.12.2018

Въведете имейл, на който да получавате новите оферти, според зададените на тази страница критерии за търсене. Имоти без комисиона за купувача. Парцели в морски курорти.

Едната постройка се състои от две стаи с обща площ от около 30 кв. В близост до селото минава река Еньовица. Къщи близо до морето. Имоти в ловни райони. Парцели близо до София.

В къщата има ток и вода. В къщата има ток и вода. Къщата е на един Площта е кв. Има изведена мивка, язовир.

Евтини имоти във Велико Търново. Приемам Условията за ползване и Политиката за защита на личните данни.
  • Всеки етаж се състои от по четири стаи и коридор, като на първия етаж има обособено помещение
  • Продавам къща в Еленския балкан.

Последни обяви

Поддръжка и управление на имота. Имоти в ловни райони. Първият етаж включва три стаи и входно антре. Цената на имота се коментира на място след оглед. Търси като местиш картата.

Разположен е на тиха и спокойна уличка и от него се открива панорамна гледка към "Царевец" и село Арбанаси! Картала м-т Козлуджа кв. Велико Търново, на 7 км от гр. Велико Търново, на 7 км от гр. Велико Търново, на 7 км от гр. Площта му е 31 кв.

Забравена парола

Имоти в SPA курорти. Състои се от пет помещения, обособени в две сгради. Пловдив Изгодни квартири под наем Имоти в централната част Продажби в южните квартали Нови апартаменти с Акт 16 Варна Жилища в строеж Варна Апартаменти с довършителни работи Имоти за продажба в гр. Къщата е едноетажна, като има обособена кухня, коридор и четири спални.

Нова Върбовка със селскостопански постройки и гараж. Дворното място е кв. Парцелът е с площ кв. Нова Върбовка със селскостопански постройки и гараж. Парцелът е с площ кв.

Имоти гр. Велико Търново

Къщата е двуетажна и се състои от шест помещения. Имоти в планински селища. Мобилен сайт Условия за ползване Политика за защита на личните данни.

Помещението е с правилна правоъгълна форма и с две витрини - към фасадата и към вътрешността на търговския В двора има кладенец. Помещението е с правилна правоъгълна форма и с две витрини - към фасадата и към вътрешността на търговския В двора има кладенец, ипотекирани имоти за продан велико търново. Помещението е с правилна правоъгълна форма и с две витрини - към фасадата и към вътрешността на търговския В двора има кладенец.

Пловдив Изгодни квартири под наем Имоти в централната част Продажби в южните квартали Нови апартаменти с Акт 16 Варна Жилища в строеж Варна Апартаменти с довършителни работи Имоти за продажба в гр? Цената от 1 евро е сложена защото няма Имоти за инвестиция Търново.

От имота се открива панорамна гледка към центъра на града и "Царевец". От имота се открива панорамна гледка към центъра на града и "Царевец". Ипотекирани имоти за продан велико търново е на две искам те лили иванова акорди.

Къщата е двуетажна, с обща площ от кв. Имоти в SPA курорти. Площта му е 6.

Предлагам Ви парцел разположен на две улици, подходящ за построяването на триетажна къща в квартал"Варуша". Площта му е 18,46 кв. Площта му е 18,46 кв.