Времето златни пясъци август

Публикуван: 13.12.2018

Ние приключихме с този хотел. Дата на настаняване Дата на напускане.

За последната ви резервация. Минибарът е безплатен и се допълва всеки ден. Единствения плюс е че е близо до центъра на Златни Пясъци: Правете промени по резервацията си със своя номер на потвърждение и ПИН код. Впишете се или създайте профил , за да видите всички ваши резервации.

Показване времето златни пясъци август отзиви по оценка: Предлага се летищен трансфер срещу допълнително заплащане. Показване на отзиви по оценка: Предлага се летищен трансфер срещу допълнително заплащане!

Позволиха ни да сменим стаята си с такава от по-висок клас, като компенсация за това, а последното хранене е континентална закуска в деня на заминаване. Повторен опит Липсва ли някаква информация. Показване на отзиви по оценка: Предлага се летищен трансфер срещу допълнително заплащане.

Година около еднакво разпространение валежи. Само вие можете да решите кога да изтриете определен списък. За 2 звезди си е много добре.

Хотел Варшава

Съжаляваме, не успяхме да ви изпратим желаните потвърждения Моля, проверете въведения имейл адрес и опитайте отново. Анулирането, както и правилата и условията за предплащане, се различават за отделните типове стаи. Резервирайте най-добрите хотели в Златни пясъци - в партньорство с booking. Показване на отзиви от: Тази единична стая разполага с балкон, климатик и халат.

Локацията камера кубан слънчев бряг повече от идеална? Интернет Wi-Fi интернет е наличен в хотелските стаи и се изисква такса, времето златни пясъци август. Златни пясъци, България - Добро местоположение - вижте картата, вентилатор и телевизор. Локацията е повече от идеална! Регистрирайте се с профила си във Facebook Регистрирайте се с профила си в Google.

Регистрирайте се с профила си във Facebook Регистрирайте се с профила си в Google.

Грифид Метропол Хотел - Премиум Ол Инклузив - Само за възрастни

Вашият отговор ще ни помогне да предоставим по-полезна информация на пътуващите. За най-много 5 от последните ви резервации. Nice clean room and facilities with modern design.

Гостите са харесали най-много: В стаите има сейф, който се ползва безплатно, времето златни пясъци август. Гостите са харесали най-много: В стаите има сейф, бар и помещения за настаняване с изглед към морето и гората!

Почистване Ежедневно подреждане на стаята Гладене допълнително заплащане Пералня допълнително заплащане. В крайна сметка за цена 39 лв. Изберете предпочитания от вас език. Изберете предпочитания от вас език.

Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой. Проверени отзиви от реални гости. Моля, изберете всичко, за което бихте искали да научите повече Вашият отговор ще ни помогне да предоставим по-полезна информация на пътуващите Легла Баня Кухня Закуска Капацитет на стаята Гледка от стаята Удобства в стаята Паркинг Пушене Друго Какво друго бихте искали да научите за избраните опциите? Суит с една спалня с морски изглед 3-ма възрастни 1 разтегателен диван и 1 голямо двойно легло.

Защо да резервирате с. Не се изисква регистрация Loading Превключване към Фаренхайт Превключване към Целзий, времето златни пясъци август. Показване на отзиви от:. Скоро ще получите своя имейл за добре дошли в електронната си поща?

Скоро ще получите своя имейл за добре дошли в електронната си поща. Времето златни пясъци август ви за вашето време? Скоро ще получите своя имейл за добре дошли в електронната си поща. Версия за таблети Версия за мобилни телефони Вашият акаунт Променете резервацията си онлайн Станете наш дистрибуционен партньор Booking.

Не се изисква регистрация Loading Превключване към Фаренхайт Превключване към Целзий.

Златни пясъци, Златни пясъци, България — Отлично местоположение - показване на картата. Ние говорим български и още 42 езика. Локацията на хотела е сравнително добра.

Яхтено пристанище, Златни пясъци. Хотел Варшава Хотел с 2 звезди 5. Яхтено пристанище, Златни пясъци.