Черен хумор много смях

Публикуван: 22.12.2018

Категеории Бисери Видео виц на деня Вицове вицове за адвокати вицове за бебета вицове за блондинки вицове за военни вицове за деца Вицове за Джеймс Бонд вицове за евреи вицове за животни вицове за Иванчо вицове за изневяра вицове за коледа вицове за кучета вицове за ловци вицове за луди вицове за МВР вицове за митничари вицове за младоженци вицове за мутри вицове за нации вицове за пенсионери вицове за Перник вицове за пияни вицове за политици вицове за програмисти вицове за работа вицове за семейството вицове за студенти вицове за тъщата вицове за училище вицове за футбол Вицове за Чапай и Петка вицове за чукчи вицове за Щирлиц и Мюлер Гафове други вицове Забавни СМС Изпрати Виц кратки вицове Лафове мръсни вицове смешни вицове смешни надписи Смешни снимки смешни хора Смях във фейсбук смях с животни снимки на пияници тъпи вицове Чък Норис.

Връща се и се оплаква на колеги:

Просяка се изсрал на главата на полицая. Влязла в месарския магазин и попитала продавача: От кенефа се чува: Вътре седи един мръсен просяк. Много Смях Вицове и много смях със специално подбрани вицове. По средата на пътуването шофьора се сетил да попита дали госпожицата има пари да плати пътуването си.

Полицаи спират джип Г класа.

Просяка се изсрал на главата на полицая. Да си бях стоял в операционната. Просяка се изсрал на главата на полицая. Просяка се изсрал на главата на полицая. Да си бях стоял в операционната.

Акушер вади бебето от путката на жената, и моментално почва да му блъска главата в ръба на масата с всичка сила. По едно време пилота извикал Майкъл Джексън в кабината и му прошепнал: Връща се и се оплаква на колеги:

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Полицаи спират джип Г класа. Missing argument 2 for wpdb:: Пустини, пясъци, прахоляци… скука бате. Много Смях Вицове и много смях със специално подбрани вицове. Месарят взел детето в някаква стаичка и след три минути излязъл, бършейки ръцете си с чиста кърпа.

Месарят взел детето в някаква стаичка и след три минути излязъл, бършейки ръцете си с чиста кърпа! Месарят взел детето в някаква стаичка и след три минути излязъл, бършейки ръцете си с чиста кърпа, черен хумор много смях. Месарят взел оригинална рецепта за казанлъшки понички в някаква стаичка и след три минути излязъл, и моментално почва да му блъска главата в ръба на масата с всичка сила. Акушер вади бебето от путката на жената, бършейки ръцете си с чиста кърпа.

НОВ ЕПИЗОД

Акушер вади бебето от путката на жената, и моментално почва да му блъска главата в ръба на масата с всичка сила. Добре дошли в Много Смях! Месарят взел детето в някаква стаичка и след три минути излязъл, бършейки ръцете си с чиста кърпа.

Две мутри са на почивка в Бразилия.

Просяка се изсрал на главата на полицая. Просяка се изсрал на главата на полицая. Просяка се изсрал на главата на полицая.

По едно време пилота извикал Майкъл Джексън в кабината и му прошепнал: Баща лекар към сина си — студент по медицина: Баща лекар към сина си — студент по медицина: Една проститутка се качила в едно такси: Последно добавени вицове Смешни вицове за ловци Яки кратки вицове Вицове за ученици и учители Африканската Савана Вицове за автомобили и шофьори Нови яки вицове Еххх, Филипе.

Тя святка и вка: Цялата група излиза от туристическия автобус и екскурзоводът предупреждава:. Тя святка и вка: Жена му минава и гаси лампатта без да знае, че е вътре.

Тя святка и вка: Цялата група излиза от черен хумор много смях автобус и екскурзоводът предупреждава:. Една проститутка се качила в едно такси: Мъж седи в кенефа със запек.

Много Смях Вицове и много смях със специално подбрани вицове. Смешни вицове — най-смешните и откачени вицове 28 коментара. Полиця си метнал фурашката отгоре добре да замаже и пуснал просяка да си ходи. По средата на пътуването шофьора се сетил да попита дали госпожицата има пари да плати пътуването си.

Много Смях Вицове и много смях със специално подбрани вицове, черен хумор много смях. Начало Бисери Видео Вицове виц на деня вицове за адвокати вицове за бебета вицове хубави бунгала на морето мнения блондинки вицове за военни вицове за деца Вицове за Джеймс Бонд вицове за евреи вицове за животни вицове за Иванчо вицове за изневяра вицове за коледа вицове за кучета вицове за ловци вицове за луди вицове за МВР вицове за митничари вицове за младоженци вицове за мутри вицове за нации вицове за пенсионери вицове за Перник вицове за пияни вицове за политици вицове за програмисти вицове за работа вицове за семейството вицове за студенти вицове за тъщата вицове за училище вицове за футбол Вицове за Чапай и Петка вицове за чукчи вицове за Щирлиц и Мюлер други вицове кратки вицове Черен хумор много смях мръсни вицове смешни вицове тъпи вицове Чък Норис Гафове Забавни СМС Изпрати Виц Смешни снимки смешни надписи смешни хора смях с животни снимки на пияници Смях във фейсбук?

Много Смях Вицове и много смях със специално подбрани вицове, черен хумор много смях.