Нямам достъп до фейсбук

Публикуван: 24.02.2018

Здравейте, от вчера профилът ми във фейсбук беше блокиран. Ако смяташ че някой неправомерно е получил достъп до профила ти може да ползваш този линк за да възстановиш достъпа ти http: Здравейте, Опитайте се да влизате от едно и също устройство на първо време — телефон примерно.

Георги, имаш уникален проблем. Благодаря Ви г-н Йорданов,след като ми писахте,обърнах се към тях,но уви нищо не се разреши.. Мирела, активирахте ли двустепенно влизане в профила? Преди седмица беше създаден фалшив фб профил на моя позната,тя не е знаела нищо започнали са съобщения с вулгарности към приятели.

Трябва да зададете отговор No longer have access to these.

За съжаление не мога да ви помогна с нищо повече от това да ви препоръчам да следвате инструкциите на Facebook. Kakvo da napravq da si varna feisbyka, нямам достъп до фейсбук. Здравейте, моя акаунт нямам достъп до фейсбук блокиран повече от 2 седмици, моя акаунт е блокиран повече от 2 седмици, моя акаунт е блокиран повече от 2 седмици.

Здравейте, което използвам в профила, моя акаунт е блокиран повече от 2 седмици, моя акаунт е блокиран повече от 2 седмици. Здравейте, като съм подала документи във връзка с името, като съм подала документи във връзка с името, което използвам в профила!

  • Аз не искам да го крия а да го отворя.
  • Здравей, Вчера ми хакнаха профила във Facebook като ми смениха паролата. Здравейте, Не аз ви искам личната карта а facebook.

Реално Вие може да не сте го направили съзнателно, но някоя снимка или нещо такова да е съдържала подобно съдържание. Забравили сте паролата си или имейла с който се логвате? Бях дори в профила си,когато се случи това! И като гледам,колко време вече мина и на къде вървят нещата…започвам да губя всякакви надежди за възстановяване!? В паниката казах на приятелите ми да докладват профила, но не се съобразих, че може би няма да мога повече да имам достъп до него.

  • How do I unblock someone? Какво ли не им писах….
  • Благодаря ви за помощта. Правят го и им изписва, че не са избрани, и че трябва други да си избера.

Надявам се да си следите специалната временна поща във Facebook, с молби за помощ и съвети. Има ли друг начин освен този, чрез който да си го възстановя или да почвам на ново да си правя. Zdraveite,vaprosa mi e kak moje da dobavq chovek последен изход 4 trailer facebooka si,sled kato mnogokratno e bil premahvan ot profila mi.

Всички Ваши приятели ще станат автоматични лайкове на страницата. Zdraveite,vaprosa mi e kak moje da dobavq chovek vav facebooka si,sled kato mnogokratno e bil premahvan ot profila mi, нямам достъп до фейсбук.

Нямам достъп до моят профил?

Само опцията с трима приятели ли ви излиза? Реално сте направили нещо друго, явно. Блокирах снимките на профилите- моя и на приятелите.

Ще Ви нямам достъп до фейсбук много благодарна за помощта. Искам да попитам мога ли да разбера кой ми е блокирал профила и има ли начини да го разблокирам. Или те е блокирал или си е деактивирал акаунта! Ще Ви бъда много благодарна за помощта. Не получавам код за верификация.

251 thoughts on “Възстановяване на Facebook профил – Account Disabled”

Всеки път ми изписва, че ще проверят подадената информация и ще ме уведомят. Бях го качил на няколко устройства но ги истрих всичките, искаше ми кодове от трима мой приятели от пет които бяха избрани от Фейсбук. Предполагам, че причината е че сте влизали от едно и също устройство в два профила и това е обикновенно се приема като опасно действие от Facebook.

Активирайте двустепенната идентификация на Facebook.

  • Имах профил,който бях създала с цел профажба на изработеното от мен.
  • Фактите, които никой не иска да знаете.
  • How do I unblock someone?
  • Започна всичко което се описва по горе.

Преди време имах профил във фейсбук който спрях преди 2 години. Тук е момента да вметна, че не извършвам подозрителна дейност. Когато някой ме е блокирал,може ли да вижда аз какво публикувам или и той нищо не вижда, нямам достъп до фейсбук. Преди време имах профил във фейсбук който спрях преди 2 години.

Преди време имах профил във фейсбук който спрях преди 2 години. Проблемa ми е такъв: Вашият профил във Facebook може да бъде хакнат сравнително лесно?

Популярни публикации

Имам проблем си името си във ФБ когато си направих профила не писах моето име а след като много кратно пробвах да го сменя ми даваше "Администратурите чакат одобрение" така няколко пъти и сега ми изписва,, че съм го сменяла твърде много пъти и за това не мога да го сменям вече, въпреки, че не съм: По-неприятният вариант е, ако хакерът е достатъчно ерудиран, за да смени паролата ви. В същото това време, ежедневно получавам известия на имейла за покани и активности от групи в които членувам — явно акаунта ми работи.

Моля Ви за помощ. Моля Ви за помощ. Моля Ви за помощ.