Мебели наш дом велико търново

Публикуван: 03.04.2018

Изпратете отново код за потвърждение. Много близо е до центъра, направо си е там, но на по-спокойно място. Как се случва всичко?

Велико Търново, Бузлуджа вчера Самостоятелни Стаи Наш Дом Резервирайте сега. Мека мебел 54 Спални, легла 39 Мека мебел 54 Спални, легла 39 Матраци 13 Секции, шкафове, скринове 79 Маси 61 Гардероби 19 Секции, шкафове, скринове 79 Маси 61 Кухненско обзавеждане 32 Обзавеждане за баня 33 Кухненско обзавеждане 32 Обзавеждане за баня 33 Бюра 11 Столове 21 Антре, други мебели 27 Столове 21 Антре, други мебели Въведете имейла си ние ще ви изпратим линк, чрез който да възстановите паролата си.

The furniture is nice, the terrace is large and there are few useful plates, cups and cutlery. Само в брой Това място за настаняване приема само плащания в брой. Велико Търново, Стара част 21 ноем.

Банята е чиста и просторна, много тихо и закътано местенце, легла 39 Матраци 13 Секции, шкафове! Тази стая разполага с безплатен Wi-Fi достъп до интернет. Тази стая разполага с безплатен Wi-Fi достъп до интернет!

Ще ви изпратим имейл с потвърждение на вашата резервация. Създавайки профил, вие приемате нашите Правила и условия и нашата Декларация за поверителност. Показване на отзиви от:
  • Престой през август
  • Любезен персонал, колата ни прегря, помогнаха ни и ни ориентираха със сервиз на близо. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата.

Записване за бюлетин

Чудесно, вече сте абонирани! Всички видове настаняване Отзиви. Вписвайки се в профил, вие се съгласявате с нашите Правила и условия и Изявление за конфиденциалност. Банята е чиста и просторна, терасата е голяма, с масичка за сутрешното кафе, много тихо и закътано местенце. Моля, въведете валиден имейл адрес. Насперс Класифайдс България ЕООД използва автоматизирани системи и партньори за анализ на начина, по който използвам услугите, за да може да предостави подходящите функционалност на продукта, съдържание, насочена и персонализирана реклама, както и защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба.

Вижте всички отзиви от гости за Самостоятелни Стаи Наш Дом.

  • Проверени отзиви от реални гости.
  • Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила.

След пътуването гостите споделят с нас своя опит. Вашата дата на отпътуване е невалидна! Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл. Вашата дата на отпътуване е невалидна! Сортиране на отзиви по: Въведете своя имейл адрес, за да Ви изпратим нашите най-добри оферти Абонирай се. Сортиране на отзиви по: Въведете своя имейл адрес, за мебели наш дом велико търново Ви изпратим нашите най-добри оферти Абонирай се.

Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл.

Намерени 389 обяви

Впишете се или създайте профил , за да видите всички ваши резервации. Информация за контакт е посочена в потвърждението на резервацията. Стаята е на чудесно място близо до автогарата, на две крачки от чудесен парк и още други неща!

Информация за контакт е посочена в потвърждението на резервацията. Велико Търново, Зона Б 21 ноем. Информация за контакт е посочена в потвърждението на резервацията. Наличност Ние връщаме разликата в цената.

МЕБЕЛИ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Безплатен частен паркинг е достъпен на място резервация не е възможна. Велико Търново, Чолаковци вчера Насперс Класифайдс България ЕООД използва автоматизирани системи и партньори за анализ на начина, по който използвам услугите, за да може да предостави подходящите функционалност на продукта, съдържание, насочена и персонализирана реклама, както и защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Търсенето е запазено в Наблюдавани.

Адмирации за момчетата в сервиза!

Велико Търново, Варуша вчера Някои стаи предлагат също достъп до обща тераса и малка кухня с готварска фурна и хладилник. Велико Търново, Акация 21 ноем. Велико Търново, Акация 21 ноем. Велико Търново, Акация 21 ноем. Местото е с добро разположение. Велико Търново, Варуша вчера Някои стаи предлагат също достъп до обща тераса и малка кухня с готварска фурна и хладилник.

Велико Търново, Акация 21 ноем. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта, мебели наш дом велико търново.

МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА

Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата. Вашите отзиви ще ни помогнат да се подобрим, така че да можете да резервирате по-лесно следващия път. Сортиране на отзиви по:

Интересувате се от Booking? Интересувате се от Booking. Велико Търново, Картала 21 ноем.