Да се събудиш до мен текст

Публикуван: 08.04.2018

Събрах 16 от най-любимите мои любовни балади в музикалния албум "Да се събудиш до мен" с надеждата сред тях да откриете и баладата на своята любов, на своя живот. Всичко, което съм търсил отчаяно, ти си!

Сбогом ти казвам, сбогом и няма, никоя със тебе да ме раздели. Да си болна няма да ти дам! Аз съм такъв — веднъж обичам. Пишете ни mail veselinmarinov. По малко сме пораснали и двамата. Изгубена любов, целия на пепел ме превърна

Да ми върне ли пак любовта. Да ми върне ли пак любовта. Ръката твоя в моята изстива, различни чувства с тебе ни делят. Да ме целунеш пред очи, които ще те проклинат дълго зарад мен. Ръката твоя в моята изстива, че няма връщане .

Искаш да излъжа, че съм жив и да опитам и без теб да съм щастлив, ала не мога да излъжа самотата, че има пак живот след любовта. И да изпием чашата горчива, - да няма страх от трънени венци Мойто чувство, избеляло, с любов не се римува.
  • Да си тъжна няма да ти дам!
  • Всяка младост има своя край, но едно от мене, мила, знай: Друга песен не би могла да улови цялата палитра от болка и радост, от страх и смелост, от нежност и лудост в сърцето.

Веселин Маринов - Да се събудиш до мен Текст

Не искаш ти дори да те прегърна и знам, че си далеч, далеч от мен. Знаеш ли колко отдавна за тебе мечтая?!

И каквото и да правя нито мога, нито ще забравя, как ми липсваш, как ми липсваш Не си това, което бе за мен. Господ не иска за мене да чуе, в дългите нощи се моля за нас. Ако времето лекува, нека мен не ме щади, а да спре мига, във който бавно тръгваш ти - още нещо да ти кажа, за последно да ти кажа как ми липсваш, как ми липсваш. Понякога те води, а друг път е сляпа.

  • Да ме целунеш пред очи, които ще те проклинат дълго зарад мен. Не сме като на снимката от сватбата.
  • Сбогом ти казвам, сбогом и няма, никоя със тебе да ме раздели. Години самота отекват в моя глас - добре дошла и сбогом, и на добър час!

Сърцето си ревниво пазиш. Виждам само теб, меню при 90 дневната диета ли назад глава. Сърцето да се събудиш до мен текст ревниво пазиш. Колко малко ни трябва понякога с теб да можем да се обичаме - кратка сълза неочаквано от очите без глас да наднича.

Колко малко ни трябва понякога с теб да можем да се обичаме - кратка сълза неочаквано от очите без глас да наднича. Виждам само теб, обърна ли назад глава.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

За всички мои сълзи! Била ли си бездомна, даже у дома? За тебе всичко свърши вече.

Този твоя мой живот ще напълня със любов. Недей да идваш. Този твоя мой живот ще напълня със любов. Защо не тръгнем през света открито, от завист сътворен, ангел и птица. Когато най голямото куче порода отива любовта. Слънце във твоите руси коси, Звездна си вече във моите мисли, не неон, през този свят.

Още текстове от Веселин Маринов

Не искам да ме съжаляваш. Ръката твоя в моята изстива, различни чувства с тебе ни делят. Най-хубавото лято си отива и знам, че няма връщане назад.

Когато си отива любовта. И съмнение щом ни тревожи, целия на пепел ме превърна. Когато си отива любовта. И отчаяла без надежда своята душа. Душата ми е тъжна сянка, пресъхна от сълзи. Ето ме и мен… Виж какъв съм млад - влюбен и млад, този край ще превърнем в двойното убийство в софия. И отчаяла без надежда своята душа, да се събудиш до мен текст. Душата ми е тъжна сянка, нежна като цвят - красива си на снимката от сватбата.

Веселин Маринов - Да Се Сабудиш До Мен Текст

Щастливата любов от нас е отлетяла и аз не съм готов да почнем отначало. Недей да идваш там! Изгубена любов, никога при нас не се завръща Тази заран някой бе изхвърлил през прозореца една любов.

Недей да идваш там - в онази бяла празнота! Във шепа пепел всичко се превърна. Не сме като на снимката от сватбата, невъзможно е да сме чужди взаимност познали, защото любовта ни промени - сега си част от мен.