Къща на брега на морето гърция

Публикуван: 11.04.2018

Наемете нашата вила, тя е на брега на Егейско море в края на едно малко селце и се дава за наемане от търсещи спокойствие и уединение.

Разполага със 3 спални с климатици и теле.. Цена за пътуващи със собствен транспорт - лв 1-ви ден:

Впишете се или създайте профил , за да видите всички ваши резервации. Villa Marso се намира в Полигирос и предлага съоръжения за барбекю, безплатен WiFi, обща кухня и общ салон. Предлага съоръжения за барбекю, градина и тераса.

Посетете близките лунапаркове или се насладете на средиземноморски риболов. Пазарджик Пазарджик Други държави обл.

Неа Каликратия 28 луксозни вили. Неа Каликратия 28 луксозни вили. Проверени отзиви от реални гости. Неа Каликратия 28 луксозни вили.

Впиши се и напиши отзив.

Тя е на брега на Егейско море в края на едно малко селце и се дава за наемане от търсещи спокойствие и уединение. Къща в село Едноетажна 33 кв. Разполага със 3 спални с климатици и теле.. Разгледайте нашия избор от чудесни вили в района на Халкидики. Места за настаняване с онсен. ЦЕНИ за една нощувка:

  • Версия за таблети Версия за мобилни телефони Вашият акаунт Променете резервацията си онлайн Станете наш дистрибуционен партньор Booking.
  • Разполага с всички необходими документи за собственост и може да бъде продаден веднага.

Хотели с пет звезди. Хотели с пет звезди. Заменям или продавам малка еднофамилна къща в Дилиси Гърция на 50км. Комплексът е разположен само на няколко метра. Вижте повече Вижте по-малко. Без резервация няма отзив!

Местоположение

Самостоятелна къща 60 кв. Въведете имейл адреса си и ние ще ви изпратим потвърждението отново Моля, въведете валиден имейл адрес. Този ваканционен дом предлага изглед към планината и градината, както и безплатен WiFi.

Резервирайте сега, платете по време на престоя си. Тя е на брега на Егейско море в края на едно малко селце и се дава за наемане от търсещи спокойствие и уединение. Beach House се намира в Неа Ираклия. Резервирайте сега, къща на брега на морето гърция, платете по време на престоя си. Тя е на брега на Егейско море в края на едно малко селце и се дава за наемане от търсещи спокойствие и уединение?

Вили под наем в Халкидики. 204 вили в Халкидики, Гърция.

Апартаментът се намира на тиха и спокойна улица само на метра от плажа. Заменям или продавам малка еднофамилна къща в Дилиси Гърция на 50км. Благодарим на собствениците за перфектните условия, които ни предоставиха! ЦЕНИ за една нощувка: Хотели, приемащи домашни любимци.

Само по този начин става къща на брега на морето гърция, че коментарът е направен от реален гост с реален престой.

Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой. Създавайки профил, вие приемате нашите Правила и условия и нашата Декларация за поверителност.

Как се случва всичко. ЦЕНИ за една нощувка: Масите и са разположени на самият бряг. Само по този начин става ясно, вие приемате нашите Правила и условия и нашата Декларация за поверителност. Само по този начин става ясно, вие приемате нашите Правила и условия и нашата Декларация за поверителност!

Този почивен дом се намира в Паралия Дионисиу в региона Македония и предлага тераса и велосипеди за безплатно ползване. Неа Мудания 13 луксозни вили. Ваканционният дом включва всекидневна и напълно оборудвана кухня. Дайте под наем вашето място през Booking.

Сарти 3 луксозни вили. Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали персоналът е любезен и др, дали персоналът е любезен и др! Ставрос 4 луксозни вили.