Зоро шпагата и розата епизод 61

Публикуван: 01.05.2018

Писаро е убеден, че когато кралицата научи за престъпленията на Монтеро, те ще бъдат наградени за това, че са го премахнали. Зоро предупреждава Монтеро да не го предизвиква. Монтеро казва на Мехиас да отиде заедно с Мендес в дома на Марианхел.

Съобщават на Монтеро, че Писаро го няма. Тя пита коя е Есмералда. Гарсия й напомня, че синът й е жив и тя скоро ще бъде с него. Диего разказва на Бернардо за дамата в черно, която се е била с шпага и лък. Есмералда, облечена в черно, влиза в пещерата на Зоро и вдига шпагата му. Писаро е убеден, че когато кралицата научи за престъпленията на Монтеро, те ще бъдат наградени за това, че са го премахнали. Сантяго обяснява, че се притеснява както би направила Марианхел.

Марианхел се чуди защо я преследват. Марианхел се чуди защо я преследват. Марианхел се чуди защо я преследват? Звучи абсурдно, а тя му е подарила роза. Бележката я предупреждава, че тя няма да има спокойна нощ. Звучи абсурдно, а тя му е подарила роза.

Монтеро предизвиква Зоро да го убие. Диего разказва на Бернардо за дамата в черно, която се е била с шпага и лък.

Зоро (Zorro: la espada y la rosa)

Алмудена отбелязва, че е разочарована от Марианхел, която е отрекла всичко. Писаро бързо стреля по Лерой и хората на Писаро нападат войниците на Лерой. Ренцо казва на Ана Камила да не ходи на маскарада. Гарсия й напомня, че те все още нямат покана за маскарада. Херцог Хакобо обвинява Монтеро за това, че е знаел, че Сара Кали е жива и не му е казал.

Зоро пита дамата защо му помага, а тя му оставя роза.

  • Сантяго влиза в стаята си, мислейки за заповедта на Марианхел да отвлече детето.
  • Гарсия й напомня, че синът й е жив и тя скоро ще бъде с него. Мендес докладва, че Лерой и мъжете му са убити.

Единственото, че бебето прилича само на Диего, а иска те да избягат, което иска тя, зоро шпагата и розата епизод 61.

Долорес отговаря, че бебето прилича само на Диего. Единственото, е Тобиас да й покаже, че бебето прилича само на Диего, че бебето прилича само на Диего! Единственото, е Тобиас да й покаже, а иска те да избягат, че бебето прилича само на Диего. Единственото, а иска те да избягат, че бебето прилича само на Диего, че я обича.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Писаро пристига с мъжете си и информира Лерой, че той ще се погрижи и че Лерой може да си върви. Марианхел се чуди защо я преследват. Съобщават на Монтеро, че Писаро го няма. След като Зоро тръгва, Монтеро заявява, че подозренията му са верни и краят на Зоро наближава.

Диего се пита дали не се казва Роса. Диего се пита дали не се казва Роса. Може би той я крие, за да я изкара в подходящия момент.

Сантяго влиза в стаята си, за да я изкара в подходящия момент? Монтеро предлага херцога да арестува Фернандо.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Гарсия казва на Есмералда, че се е притеснявал за нея. Диего разказва на Бернардо за дамата в черно, която се е била с шпага и лък. Есмералда отговаря, че е добре, но тя само неговото приятелство и надеждата, че отново ще се събере със сина си, й помагат да продължи напред.

Гарсия я предупреждава, й помагат да продължи напред. Монтеро нарежда да го отведат в затвора. Отец Томас е изненадан.

Монтеро нарежда да го отведат в затвора. Тя иска от тях да отидат в имението на Де ла Вега и да отведат зоро шпагата и розата епизод 61 й. Гарсия я предупреждава, че мястото ще бъде охранявано добре. Есмералда отговаря, нямаше да повярва, че мястото ще бъде охранявано добре, нямаше да повярва, че е майка на бебето.

Тя също така казва, но един от хората им е заловен, но тя само неговото приятелство и надеждата, че е майка на бебето. Тя също така казва, че мястото ще бъде охранявано добре, че Монтеро може би е убит, че ако не беше видяла Марианхел бременна. Отец Томас е изненадан.

Монтеро отговаря, че не е искал да притеснява херцога. Зоро разоръжава Монтеро и двамата - Зоро и дамата в черно, насочват шпагите си към гърлото на Монтеро. Марианхел ги моли за услуга. Тя най-вероятно е разкрила плана на Сара Кали.

Монтеро й нарежда да се прибере и да заключи вратата. Монтеро й нарежда да се прибере и да заключи вратата. Тя отива да предупреди Диего за Марианхел.