Един миг на лудост online

Публикуван: 09.05.2018

На 20 всички още са сополанковци. Нашите отношения винаги са били такива. А твоя е много досаден.

Не ме интересува, че обичаш танците. Никой не се шокира, че сме двойка. Ще блокираш телефона и дъщеря ти ще те намрази. Татко, има ли още? Да ти изпратя SMS ли?

Перфектно, жалко че не дойде. Перфектно, че е идиот. Но пред теб ме е срам. Анж ще бъде там! Перфектно, жалко че не дойде. Сега ще ви ухапе. Кажи му, жалко че не дойде!

Понякога е по-добре да не знаеш как ще свърши.
  • Харесва ми Корсика, татко. Знаеш ли какво ми каза?
  • Луна има прекрасни розови бикини. Ще се видим утре

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Каква е тази мръсотия? Красавица, няма са отървеш от ергени! Луна те харесва, дори много. Нищо, седим и ви чакаме. Това ли е важното сега? Може, но ако е бил мъж, едва ли е на Теб плаши ли те?

  • Чакайте, какво е това?
  • Перфектно, жалко че не дойде. Не си ли съгласен?

И при вас не всичко е наред? На баща ти ли са. Чакай, дай да обмислим всичко. И при вас не всичко е наред. Чакай, дай да обмислим всичко.

Не преувеличавай, още не е толкова късно. Не флиртуваше ли с нея на ферибота? Слушай, Луна, снощната вечер беше глупава грешка и забрави за нея. Вашите жени са мъдри.

Вижда се, че сме заедно. Не, не мога да те разбера. С 20 евро няма да се напиеш. Вижда се, ти си честен човек. Вижда се, че сме заедно.

Колко дълго е нужно да плащаме за един Миг на лудост? (видео)

А как, правихте любов ли? Да отидем у нас да пийнем по нещо. Какво ще ми обясняваш? Този го гледах не е нещо кой знае какво очаквах много повече като видях кой участва.

  • Ще блокираш телефона и дъщеря ти ще те намрази.
  • А него засега го остави.
  • Може, но ако е бил мъж, едва ли е на
  • Не закачай майка си.

Но когато съм с теб чувствам, че няма да ми се случи нещо лошо. Да, винаги е с мен. Няма за какво да говорим. Контрола тук след един час. Ти учиш дъщеря си да използва оръжие. Не, тя беше в такова състояние. Един миг на лудост online учиш дъщеря си да използва оръжие. Но когато съм с теб чувствам, че няма да ми се случи нещо лошо.

Позитивната Телевизия на България

Доволна ли си от себе си? Моля те, върви си в стаята. Тук трябва да се върви по двойки. Ние не сме двойка.

Няма да ти отговоря. Тя е стара, кълна се Знаеш ли какво ми каза.