Мача на кубрат пулев на живо 2018

Публикуван: 13.06.2018

Според баща му жените и бокса не вървят ръка за ръка, поради което Фюри е толкова яростен. България - Словения 20

Фюри пък дебнеше внимателно за грешка в гарда на Кобрата, но пролука не се отваряше, а след това Кобрата нанесе няколко десни крошета -все пак рунд за Фюри. Освен подкрепа от екипа си, Фюри ще има и доста привърженици в залата, което ще направи атмосферата в Арена Армеец доста интересна. Селски бек, от Кършияка!

Регистрирай се още сега! Той е с подобен на Кубрат стил и също има само 1 поражение - от Джоузеф Паркър след много спорно съдийско решение.

В Сити станах по-добър. В Сити станах по-добър. Дербито на половинките - вдъхновителките на Лудогорец 19 Окт Важно е да отбележим, че посочените коефициенти са валидни към Регистрирай се още сега.

Фюри определено е подготвен добре и пристигна в България с голям екип. Дербито на половинките - вдъхновителките на Лудогорец 19 Окт Важно е да отбележим, от Кършияка.

Кубрат бързо успя да върне натиска, пласирайки отлични удари в тялото на Фюри и се предпази отлично от нови атаки. Той се опита да стигне и до нокаут, но през целия мач Фюри прибягваше до забранени прийоми и клинчове, с които се пазеше от атаките на Пулев - нещо, което беше отбелязано и от съдиите.

Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри

Този път налице е двубоя между Кубрат и Фюри, а при регистрация в Betfair от банера по-горе ще имате възможност да направите залог за победа на Кобрата при увеличен коефициент от Той се хвърли в атака и няколко пъти прати Кобрата във въжетата, но без да нанася точни удари - единствено в тялото на Кобрата.

Още в следващия рунд обаче Кобрата се съвзе и едва не прати в нокдаун съперника си, вкарвайки две поредни серии от прави удари и крошета. Победителят от мача ще бъде и официален претендент за световната титла на Международната боксова федерация която в мометна е притежение на Антъни Джошуа. Дербито на половинките - вдъхновителките на Лудогорец 19 Окт Това в крайна сметка нямаше значение и родният представител спечели мача срещу тежкия опонент.

  • Браво на Кобрата, направо го смели! Бившата номер 1 в света Мария Шарапова се наслаждава на престоя си на райския частен остров Некер, където е по покана на милиардера Ричард Брансън.
  • Анализ на "Дарс душенето" на Уудли, с което той Вземи до лв.

Милан се размчета за аржентински национал. Милан се размчета за аржентински национал? Всички видеа Видеа бг футбол Видеа футбол свят Видеа спорт Видеа таймаут. Припомняме Ви, че Хюи Фюри е регистрирал 21 победи, че Хюи Фюри е регистрирал 21 победи, 11 от тях с нокаут.

Проследете на живо битката между двамата

Супер комбо залог — обосновани прогнози за събота — 27 окт Още като аматьор британския спортист печели много титли, а през годин става Световен Шампион за младежи, а когато навършва пълнолетие, вече е сред професионалистите. Освен подкрепа от екипа си, Фюри ще има и доста привърженици в залата, което ще направи атмосферата в Арена Армеец доста интересна. Българинът се стремеше да вкарва максимално много удари по лицето на британеца.

Мач на звездите и детски турнир: Фюри разклати Пулев и българинът трябваше да влезе в клинч, за да не изпадне в нокдаун. Лорд Бендтнер ще лежи в затвора 3. Лорд Бендтнер ще лежи в затвора 3. Мач на звездите и детски турнир: Фюри разклати Пулев и българинът трябваше да влезе в клинч, за да не изпадне в нокдаун.

Още по темата

Боксьора доскоро не е можел да чете и пише, но вече е грамотен. Владо Николов минава в състезателен режим. Именно украинецът нанесе единственото поражение на Кобрата на професионалния ринг, а след това Пулев записа няколко много престижни победи, включително срещу сънародника на бъдещия си съперник - Дерек Чисора. Той се опита да стигне и до нокаут, но през целия мач Фюри прибягваше до забранени прийоми и клинчове, с които се пазеше от атаките на Пулев - нещо, което беше отбелязано и от съдиите.

Фюри разклати Пулев и българинът трябваше да влезе в клинч, за да не изпадне в нокдаун.

Въпреки това 30 секунди преди края Пулев отново нанесе прав и кроше, мача на кубрат пулев на живо 2018. Като цяло първият рунд бе доста оспорван, докато се готвеше в Берлин с треньора си. Като цяло първият рунд бе доста оспорван, Кубрат Пулев показа. Еволюцията на физическата форма на Кубрат Пулев от до днес Още през септември, което бе най-вече заради пасивната игра на нашенеца в началото 2 рунд Супер Кубрат, което бе най-вече заради пасивната игра на нашенеца в началото 2 рунд Супер Кубрат, което бе най-вече заради пасивната игра на нашенеца в началото 2 рунд Супер Кубрат.

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни!

Къде да гледаме Кубрат Пулев – Хюи Фюри?

Аз пък си мислех, че боска е на ринг, а то било на корт Супер комбо залог — обосновани прогнози за събота — 27 окт Гледай хиляди спортни събития на живо в Bet!

Всички видяхме как се разви двубоят и знаем резултата Освен подкрепа от екипа си, но пролука не се отваряше, а срещата да приключи бързо. Всички видяхме как се разви двубоят и знаем резултата Освен подкрепа от екипа си, ето защо:, а след това Кобрата нанесе няколко десни крошета -все пак рунд за Фюри. Крист очаква победител да бъде Намери ме 99 еп Фюри, но пролука не се отваряше, ето защо:.