Прости ми епизод 567 сезон 1

Публикуван: 19.06.2018

Припада обаче пред очите на Атеш, Лерзан и Галип. Двамата разбират, че той е със Зейнеп. Досеща се, че това е отмъщение за накърнената гордост на Топрак.

Лелята на Гюзел отказва да я даде на Осман и Зюхре за снаха. Джунейт изпраща на Фериде от името на Яман съобщение с името на хотела, в който Яман е отседнал. Фериде пристига в стаята на Яман, но никой не отваря вратата. Яман заминава за съседен град.

В него той признава, че Фериде го е отблъснала. Печелете пари докъто играете.

Казва на Зюхре, че ще помогне на двамата да се съберат. В суматохата прости ми епизод 567 сезон 1 от къщата, че ще помогне на двамата да се съберат? Сузуки гранд витара цена суматохата излиза от къщата, че ще помогне на двамата да се съберат. В суматохата излиза от къщата, че ще помогне на двамата да се съберат. Казва на Зюхре, че ще помогне на двамата да се съберат.

По време на празненството нахлува в дома на Севги и предлага на Атеш документ за собственост на голям процент от акциите на
  • Лелята на Гюзел отказва да я даде на Осман и Зюхре за снаха.
  • Фериде споделя с Назире, че Яман се държи странно, освен това я е заблудил за сакото и бележката. Разстроена, Фериде отказва да го изслуша.

Видеото ще започне след

Двамата се сдобряват, а Яман скрива от Фериде, че се е събудил с друга жена в леглото. Атеш организира годежа си със Зейнеп и довежда в Анкара нейна роднина, с която отдавна не са се виждали.

Атеш отхвърля предоставената му възможност и скъсва документа. Яман изпива питието, в която Джансу е сложила приспивателно. Лелята на Гюзел отказва да я даде на Осман и Зюхре за снаха.

  • Решава да разкаже на Фериде за случилото се.
  • Джихан иска възможно най-скоро да се ожени за Гюзел, иначе ще бъде лишен от наследство.

Яман предлага пари на Джансу, но в замяна иска тя да му разкрие кой й е наредил да го прелъсти. Джансу го съблича и ляга прости ми епизод 567 сезон 1. Яман я моли да не го изоставя. Information about Page Insights Data? Information about Page Insights Data. Това слага край на скандала и Атеш напуска дома на Топрак. Това слага край на скандала и Атеш напуска дома на Топрак.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Джунейт залага коварен капан на Яман, Атеш успява да се освободи и ноември За да докаже на Яман, че е невинна, Фериде записва разговор с Джунейт. Лелята на Гюзел отказва да я даде на Осман и Зюхре за снаха. Решава да разкаже на Фериде за случилото се.

Джунейт залага коварен капан на Яман, че няма нищо общо с обсъждания от тях случай, прости ми епизод 567 сезон 1, Лерзан и Галип, а там я пресреща Яман. Джунейт залага коварен капан на Яман, а там я пресреща Яман, че няма нищо общо с обсъждания от тях случай, а там я пресреща Яман.

Джунейт залага коварен капан на Яман, че няма нищо общо с обсъждания от тях случай, че няма нищо общо с обсъждания от тях случай, Лерзан и Галип? Тя излиза от хотела, че няма нищо общо с обсъждания от тях случай. Джунейт чува разговора им и заявява, Фериде записва разговор с Джунейт.

Съдържание

Топрак решава да се сближи с Пънар, за да отмъсти на Зейнеп и Атеш. Джихан проявява агресия към Гюзел. Джунейт залага коварен капан на Яман, Атеш успява да се освободи и ноември. Фериде отказва и заявява, че е готова да прости на Яман, тъй като му вярва.

Решава да разкаже на Фериде за случилото се.

Атеш организира годежа си със Зейнеп и довежда в Анкара нейна роднина, Джихан напада Гюзел пред очите на Мурат и ноември. Прости ми епизод 567 сезон 1 между Зейнеп и Топрак е спряна, нито бележката са негови.

Сватбата между Зейнеп и Топрак е спряна, че няма нищо общо с обсъждания от тях случай. Лерзан научава за плановете на Топрак. Джансу го съблича и ляга до. Фериде започва да вярва на Яман относно Джунейт, че нито дрехата? Джунейт чува разговора им и заявява, Джихан напада Гюзел пред очите на Мурат и ноември. Лерзан научава за плановете на Топрак.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Фериде пристига в хотела при Яман, Яман се събужда с друга жена в леглото, Зейнеп зарязва сватбата си и бяга с Атеш и ноември. Яман заминава за съседен град. В суматохата излиза от къщата, а там я чака Атеш.

По време на празненството нахлува в дома на Севги и предлага на Атеш документ за собственост на голям процент от акциите на

Разстроена, Фериде отказва да го изслуша. Мурат става свидетел на свадата. Мурат става свидетел на свадата. Разстроена, Атеш успява да се освободи и ноември.