Как се казваш на немски

Публикуван: 30.06.2018

Bleibe bei den typischen Smalltalk-Themen wie beispielsweise beim Wetter oder dem letzten Spiel der deutschen Nationalmannschaft.

Какъв вид машина си купил?

Вашите данни не се продават на трети лица и не се използват за Спам. В тези две статии на моя блог ще намериш конкретни предложения и формулировки за твоя непринуден разговор. Как изобщо да го кажа на немски? Wann kommt der Zug an? Специфични въпроси Специфичните въпроси са тези въпроси , които се задават за да се получи специфична информация за нещо или някой. Ich komme aus Sofia.

Bleibe bei den typischen Smalltalk-Themen wie beispielsweise beim Wetter oder dem letzten Spiel der deutschen Nationalmannschaft.

Можете да се отпишете от бюлетина по всяко време. И не винаги това се оказва лесна Тайното оръжие при непринудения разговор е следното: Това е въпросителен изразкойто се отнася за прилагателно име. И не винаги това се оказва лесна Тайното оръжие при непринудения разговор е следното: Това е въпросителен изразкойто се отнася за как се казваш на немски име.

  • Твоят събеседник ще усети това подсъзнателно и ще продължи с удоволствие да си бъбри с теб.
  • Така няма никога вече да се страхуваш да провеждаш непринудени разговори, а дори можеш да ги използваш като упражнения, за да подобряваш немския си. Welches Datum haben wir heute?

Всичко за мен

Отговорът обикновено съдържа предлог , следван от обект в дателен падеж. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. За теб е полезно, че можеш да научиш още нещо от разговора.

Данните не се продават на трети лица. Wie viele Kinder sind hier?

Вашите данни не се продават на трети лица и не се използват за Спам. Отговорът може да е в единствено или множествено число. Отговорът може да е в единствено или множествено число. Трябва да се съсредоточиш много повече върху втория аспект, защото как се казваш на немски това отношение има ясни граници.

Вашите данни не се продават на трети лица и не се използват за Спам.

Архив на блога

Или всъщност искате да спечелите доверието на Вашите немски бизнес партньори? Wie - Как Wie geht es dir? Mark reparierte das Auto.

Welche kann er bringen. Темата за парите до голяма степен все още е тема табу в Германия. Welche kann er bringen. Du kannst es machen.

2. Zum zweiten ist es wichtig, dass Du FRAGST

Вашите данни не се продават на трети лица. И не винаги това се оказва лесна За теб е полезно, че можеш да научиш още нещо от разговора.

Такъв въпрос започва с въпросителна дума или израз. Такъв въпрос започва с въпросителна дума или израз! Такъв въпрос започва с въпросителна дума или израз.

Wie viele Kinder sind hier. От какво се страхуваш. От какво се страхуваш. Welchen hat sie gekauft.

1. Zum einen geht es darum WAS Du sagst

Warum hast du nichts gesagt? Така няма никога вече да се страхуваш да провеждаш непринудени разговори, а дори можеш да ги използваш като упражнения, за да подобряваш немския си. Ползваме три въпросителни наречия , за да питаме за място. Wer ist dieser Herr?

Wessen Mantel ist das! Можете да се отпишете от бюлетина по всяко време. То се променя според падежа.