Домашна пречиствателна станция цена

Публикуван: 20.09.2018

Това е първи етап на пречистването, в който протичат процесите на денитрификация. Тези съоръжения нямат долен праг на постъпление на отпадни води.

Стандартната конфигурация на системите за еднофамилни къщи се състои от един оребрен резервоар с три камери: Този D-N процес дава възможност за постигане на много високи параметри на пречистената вода на ниска цена. Патентован принцип на работа, отговарящ на българските и европейски изисквания.

Тук протичат процесите на вторично утаяване и седиментация, при които става отделянето на пречистената вода от утайката. Добрата работа на пречиствателната станция се постига чрез използването на изпитана и проверена ДН технология денитрификация и нитрификация.

Компактни размери за бърза и лесна инсталация. Например малки селища, отдалечени градове, хотели къмпинги, мотели, бензиностанции и малки промишлени предприятия.

Тя пречиства без утайки и миризма, както обичайните битови отпадни води, така и води съдържащи химически и нефтени замърсители. Намерете ни във Facebook. Чешката компания "ENVI-PUR" е насочила усилията си в пречистването на отпадни води и е сред водещите по пазарен дял в Европа на производство и продажба на пречиствателни станции за отпадни води.

Намерете ни във Facebook. Anaerobix One2Clean Klaro Picobell, домашна пречиствателна станция цена.

  • Този D-N процес дава възможност за постигане на много високи параметри на пречистената вода на ниска цена. Basic HTML code is allowed.
  • В системата няма подвижни части и електрически елементи. Ако желаете пречиствените води да зауствате в дерета, реки или да използвате за поливане ви е необходима станция с много високо ниво на пречистване.

Пречиствателни станции за отпадъчни води от 4 до 50 еж

Отпадъчната вода преминава през съоръжението по гравитачен път. От тях 46 са в управлението и 64 са технически, обслужващ и производствен персонал. Инсталират се на места където няма изградена канализация. Намерете ни във Facebook. В тази камера се събират и утайките след пречистването на водата. Допуска се напояването на зелени площи и дървета. Излишната утайка се събира на дъното на камерата и с помощта на еърлифт се връщат в камерата за първично утаяване.

Принципно лоши миризми се образуват само при наличие на безкислородни, домашна пречиствателна станция цена, настройки. По време на разбъркването и въртенето "пикобелчетата" се самопочистват. Благодарение на високото ниво на техническия персонал и дългосрочна концептуална работа: Неразделна част от доставката са монтажа в обекта на клиента, настройки, гаранционно и след гаранционно обслужване, аеробни процеси при обработката на отпадъчните води, аеробни процеси при обработката на отпадъчните води.

Собеслав - Чешката Република. В тази камера се събират и утайките след пречистването на домашна пречиствателна станция цена.

Пречиствателни станции

Други продукти Маслени сепаратори Мазниноуловители. От тях 46 са в управлението и 64 са технически, обслужващ и производствен персонал. Picobell предлага проста технология и в същото време висока степен на пречистване. Гаранционен срок на електрониката — 24 месеца ; Гаранционен срок на пречиствателната станция — 50 години.

Обемът на системата зависи от броя на живущите. Тази запазена марка на чешкия производител е добре домашна пречиствателна станция цена както в Република Чехия, така и в цяла Европа болки в хълбока от ляво продуктовите си линии!

Тази запазена марка на чешкия производител е добре позната както в Република Чехия, така и в цяла Европа с продуктовите си линии, домашна пречиствателна станция цена. More in this category: Производителят предлага гаранционен и следгаранционен сервиз. More in this category: Производителят предлага гаранционен и следгаранционен сервиз.

Обемът на системата зависи от броя на живущите!

Подходящи за обекти с натоварване от 2 – 200 еквивалент жители

При необходимост се изгражда допълнителна вентилационна система, която трябва да бъде изпълнена така, че да позволява естествена вентилация коминен ефект. Тя пречиства без утайки и миризма, както обичайните битови отпадни води, така и води съдържащи химически и нефтени замърсители.

Описание на етапите на пречистване при пречиствателна станция Picobell Отпадъчната вода преминава през съоръжението по гравитачен път. Този метод гарантира несравнима точност и прецизност на производствения процес, както и несравнимо качество.

Уникалната им форма дава на носещия материал максимална повърхност, където е силата на пречистването.

  • Те са локални пречиствателни съоръжения.
  • При необходимост се изгражда допълнителна вентилационна система, която трябва да бъде изпълнена така, че да позволява естествена вентилация коминен ефект.
  • Практиката ни показва, че за нашите клиенти качеството е приоритет!
  • Лошите миризми, които се появяват в някои сгради, са много неприятно явление, последица от редица грешки, допуснати при проектиране, строителство, избор на материали и експлоатация.

Как да изпълним дренаж. Как да изпълним дренаж! След био камерата водата гравитачно домашна пречиствателна станция цена в камерата за окончателна обработка? На места с ниско ниво на подпочвените води може да се монтира само с пясъчна подложка. Без електрически елементи в съоръжението. Без електрически елементи в съоръжението. Могат да се монтират на всякакви терени. Във всяка една от камерите се осъществява определен етап от процеса на пречистване, домашна пречиствателна станция цена, че за нашите клиенти качеството е приоритет.

ПРОМОЦИЯ от 20.12.201 до 20.01.2016

Патентован принцип на работа, отговарящ на българските и европейски изисквания. Тези съоръжения нямат долен праг на постъпление на отпадни води. Вентилиране на пречиствателна станция Според DIN всички резервоари и пречиствателни станции трябва да се вентилират.

Login Form Потребителско име Парола Запомни ме. Login Form Потребителско име Парола Запомни ме.